Gratis verzending Snelle levering Uniek assortiment Veilig online betalen

Verzenden & retouren

De verzending van je bestelling

Bestellingen worden in het algemeen binnen 2 tot 5 werkdagen na ontvangst van de betaling GRATIS verzonden via PostNL. I Love Dresses rekent hiervoor dus geen verzendkosten. Wil je echter dat je bestelling verzekerd verzonden wordt, neem dan contact met ons op via info@ilovedresses.nl.

I Love Dresses zal ervoor zorgdragen dat je bestelling deugdelijk verpakt wordt, zodat de producten goed beschermd zijn tijdens de verzending. I Love Dresses kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor zaken die mis gaan tijdens de verzending.

Ruilen = gratis!

Het kan altijd gebeuren dat een jurkje toch minder goed bij je staat dan je had gehoopt. Misschien is de maat niet goed of misschien past het model niet bij je. Natuurlijk mag je een jurk altijd ruilen voor een andere maat of voor een ander jurkje. Stuur gewoon even een mailtje naar info@ilovedresses.nl om aan te geven welke jurk(en) er teruggestuurd worden, wij zullen je dan vervolgens een retouretiket toesturen. 

Retouren = binnen 30 dagen

Na elke bestelling heb je het recht om binnen 30 dagen de bestelling of een deel daarvan te annuleren of te retourneren. Deze 30 dagen gaan in vanaf het moment dat je de bestelling hebt ontvangen. Wanneer je een artikel terug wilt sturen, geef dit dan per e-mail aan via info@ilovedresses.nl. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, zullen we zo snel mogelijk (in ieder geval binnen 30 dagen) het aankoopbedrag weer terugstorten op je rekening.

De kosten van het verzenden van je retourzending dien je echter wel zelf te betalen. Deze kosten kun je echter vergoed krijgen wanneer je met Paypal betaald. Voor meer informatie kun je de banner hieronder aanklikken.

Retouradres:

I Love Dresses
Watergraaflaan 11
4731WJ OUDENBOSCH

 Retour vergoeding

Bewaren

Retour formulier

Ben je niet tevreden met een of meerdere artikelen van je bestellng? Dan mag je ze uiteraard binnen 30 dagen retour sturen. Vul hiervoor alsjeblieft onderstaand formulier in, print deze en voeg het bij je retourzending. Op deze manier kunnen we alles nog sneller afhandelen.

Velden met een * zijn verplicht!

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze nieuwe collectie en leuke acties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van I Love Dresses.

Velden met een * zijn verplicht!