Gratis verzending Snelle levering Uniek assortiment Veilig online betalen

Séraphine

In Nederland is Séraphine nog niet heel bekend als merk voor zwangerschapskleding, maar in Engeland en Frankrijk en zelfs in Amerika is Séraphine ongekend populair. Veel zwangere celebrities worden gespot in jurken van dit merk, zoals Kate Middleton, Jessica Alba, Gwen Stefani, Christina Aguilera, Claire Sweeney, Carrie Underwood, Lilly Allen, maar ook onze "eigen" Doutzen Kroes.

Séraphine staat voor stijlvolle zwangerschapsmode van goede kwaliteit. Ook als je zwanger bent wil je er natuurlijk op je best uitzien. Een zwangere vrouw is prachtig en mag haar mooie buikje met trots laten zien. In de jurken van Séraphine straal je als zwangere vrouw altijd.

I Love Dresses heeft een aantal jurken van Séraphine opgenomen in de collectie en we zullen dit steeds verder uitbreiden. Naast Séraphine, bieden we ook een leuk assortiment van Noppies zwangerschapsjurken aan.

Hieronder vind je alle zwangerschapsjurken van Séraphine die wij op voorraad hebben en dus direct kunnen leveren. Heb je een andere jurk van dit merk gespot, maar staat het hier niet tussen? Laat het ons weten via het contactformulier en wij gaan voor je kijken of het jurkje te bestellen is.

Zwangerschapsjurken van Séraphine