Gratis verzending Snelle levering Uniek assortiment Veilig online betalen

Over I Love Dresses


Hi bezoek(st)er!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op de website van I Love Dresses - de allerleukste jurkjessite. I Love Dresses is opgericht voor vrouwen die graag jurkjes shoppen, maar die geen zin hebben om winkeltje in en winkeltje uit te gaan, op zoek naar het perfecte jurkje.


Onze missie: De leukste jurkjes aanbieden voor een betaalbare prijs!

In het assortiment van I Love Dresses kun je betaalbare jurken vinden in verschillende categorieën. Zo hebben wij een leuke collectie feestjurken, zomerjurkjes en nette/zakelijke jurkjes. Tevens hebben we een leuk aantal baby en kinderjurkjes toegevoegd, ideaal voor bruiloften of gewoon lekker voor iedere dag.

Wij laten ons bij het inkopen van de collectie inspireren door de vrouwen in onze omgeving en de actuele mode. Op deze manier ontstaat een leuk en gevarieerd aanbod jurkjes. Omdat wij van elk jurkje slechts een beperkte voorraad aanschaffen, is de kans klein dat je op een feestje verschijnt en een dame aantreft met hetzelfde jurkje.


Gratis verzending

Bij I Love Dresses betaal je binnen Nederland helemaal niks voor de verzending van je bestelling. Hierbij hanteren we ook geen minimum order waarde. Natuurlijk heb je altijd het recht om je bestelling weer terug te sturen naar ons. De kosten voor deze verzending dien je dan echter wel zelf te betalen.


Eenvoudig en veilig winkelen

Als het gewenste item in de winkelwagen ligt, kunnen onze klanten tussen verschillende beveiligde betalingsopties kiezen. Betaling kan op 3 verschillende manieren worden gedaan: iDeal, overboeking en Paypal (ook creditcards). Na de succesvolle betaling worden onze klanten in detail geïnformeerd over de huidige status van hun bestelling.


De nieuwsbrief

Regelmatig hebben wij nieuwe artikelen, leuke acties en spetterende kortingen. Om hiervan op de hoogte te blijven, kun je jezelf inschrijven voor onze nieuwsbrief.


Ideeën

Wij zullen het assortiment steeds verder uitbreiden met verschillende categorieën jurkjes. Ideeën hiervoor zijn altijd van harte welkom. Vind jij dat we nog een bepaald soort jurkje missen in onze collectie? Mail het ons en wij gaan ons best doen om ook jouw favorierte soort jurkjes op te nemen in ons assortiment.


Onze contactgegevens

I Love Dresses
Watergraaflaan 11
4731WJ OUDENBOSCH

info@ilovedresses.nl

KvK nummer: 63189704
BTW nummer: NL 855129827B01
Triodos bank: 254658768

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze nieuwe collectie en leuke acties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van I Love Dresses.

Velden met een * zijn verplicht!