Gratis verzending Snelle levering Uniek assortiment Veilig online betalen

I Love Dresses homeparty

Heb jij binnenkort een feestje met je vriendinnen, (schoon)moeder, (schoonzus) of je buurvrouw en lijkt het je leuk om samen met hen de geschikte jurk te vinden?

Heb je overdag te weinig tijd om te shoppen en wil je wel graag jurkjes kunnen passen? Of heb je gewoon zin in een gezellige middag of avond met je vriendinnen?

Plan dan een I Love Dresses homeparty! 

Hoe werkt het?

Plan met ons een datum, zorg voor minimaal 8 dames en geef ons door welke categorie jurkjes we mee moeten nemen naar de door jullie gekozen locatie. Dit kan een speciaal zaaltje zijn, maar ook gewoon lekker makkelijk een huiskamer. Zodra wij alle jurkjes hebben uitgestald kunnen jullie geheel vrijblijvend de jurkjes gaan bekijken en passen. Uiteraard is het ook mogelijk om een combinatie van categorieën te bekijken en te passen. Wij zorgen ervoor dat jullie party qua jurkjes, geheel voldoet aan jullie wensen.

Heb je een jurkje gevonden, dan kun je dit kontant of per pin met ons afrekenen. Is er niets voor je bij? Geen probleem! Dan hopen we dat je een leuke ochtend, middag of avond hebt gehad. 

Behalve de kosten die je eventueel zelf maakt voor het regelen van hapjes en drankjes, en de eventuele aankopen, zijn er geen kosten verbonden aan een I Love Dresses homeparty. 

Ben jij de organisator van het feestje, dan hebben we voor jou nog een extraatje bedacht! Voor elke € 50,- die de totale groep bij ons besteed, ontvang jij namelijk 2,5% korting op jouw eigen aankoop! Op die manier kan het kortingsbedrag flink oplopen. 

Dus, woon jij binnen een straal van 50 kilometer van Rotterdam of Bergen op Zoom en wil jij graag een leuke activiteit organiseren, neem dan nu nog contact met ons op. Woon je niet binnen deze straal maar wil je toch graag iets organiseren, wij denken uiteraard graag met je mee. 

Nieuwsgierig geworden naar een I Love Dresses homeparty

Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Velden met een * zijn verplicht!